FELICITATIE JAARBOEK

Onder regie van 'Bizz Print' in Amersfoort legt een aantal leerlingen en docenten op dit moment de laatste hand aan de productie van een schitterend Jaarboek voor uw dochter of zoon. Ook wij hopen natuurlijk dat zij of hij gaat slagen voor het eindexamen!

Wij bieden u de mogelijkheid om tegen een redelijke vergoeding in dit boek uw persoonlijke, gedrukte felicitatie te plaatsen. Voor dit doel worden speciale, vrolijke felicitatiepagina's opgenomen in het boek. Uw kind krijgt het boek op de diploma-uitreiking cadeau.

Hieronder kunt u kiezen uit 3 advertentieformaten en tarieven. Kies het aantal tekens dat u nodig heeft en geef daarna uw felicitatietekst op. Voeg, indien gekozen voor optie 3, een afbeelding toe. Geef daarna de naam, klas van uw kind en het leerlingnummer op. Het leerlingnummer kunt u vinden op de leerlingenpas van uw kind of via magister.
Mocht u het daar niet gevonden hebben kunt u contact opnemen met de telefoniste van het Corderius ( 033-2473060).
Op de volgende pagina kunt u uw persoonlijk gegevens achter laten.

U kunt uw felicitatie opgeven tot en met vrijdag 1 juni 2018.

Mocht uw zoon/dochter onverhoopt niet slagen, dan wordt de tekst niet geplaatst; wij zullen daarop toezien.

Wij danken u bij voorbaat voor een mogelijke deelname hieraan en hopen dat ook u straks zult genieten van het Jaarboek 2018.
STAP 1: KIES UW ADVERTENTIE
125 tekens, € 7.50 250 tekens, € 15 250 tekens + foto, € 20
STAP 2: Voer uw felicitatietekst in

karakters over
STAP 3: VOER leerlinggegevens IN

BEDANKT VOOR UW PLAATSING

Wij hebben uw felicitatietekst ontvangen. Om de plaatsing af te ronden ontvangen we graag uw persoonlijke gegevens. U ontvangt in juni een nota via ons digitale betalingssysteem.
CONTACT EN FACTUURGEGEVENS